Uw kind aanmelden: Hoe werkt het?

Uw kind aanmelden: Hoe werkt het?

Kennismaken nieuwe ouders

U bent altijd welkom om kennis te maken op onze school. U kunt dan vrijblijvend de school van binnen bekijken, zien en horen op welke wijze wij werken en u kunt uw vragen stellen. indien u dit graag wil, kunt u het contactformulier invullen.

Nieuwe ouders krijgen altijd eerst een kennismakingsgesprek en een rondleiding door de school. Tijdens het gesprek krijgt u informatie over de school en ontvangt u de kalender en het inschrijfformulier, waarna u kunt besluiten of onze school bij uw ideeën en wensen past. Zodra u voor onze school kiest, levert u het formulier in en ontvangt u na plaatsing een bevestiging van de inschrijving. De kinderen mogen in de weken voor hun 4e verjaardag een aantal keren komen oefenen.

Ouders met reeds een kind op school

U kunt telefonisch of persoonlijk contact opnemen en een inschrijfformulier ophalen. Na inlevering van het inschrijfformulier ontvangt u een bevestiging van de inschrijving.

Overstap vanuit een andere school

U kunt telefonisch of via de mail contact openen. Indien er een passende plaats is in de groep, wordt u uitgenodigd voor een oriënterend gesprek met rondleiding. Vervolgens gaat de school onderzoeken of aan de onderwijsbehoeften van uw kind kan worden voldaan. Hier heeft de school formeel 6 werkweken de tijd voor. Wij geven tijdens het oriënterende gesprek hier een mondelinge toelichting op.

Liever direct bellen met de school?

0167 – 564 504

Maak een afspraak